Τρόποι αποστολής

Το giagkozoglou.gr μπορεί να στείλει την παραγγελία σας σε όλη την Ελλάδα και να εγγυηθεί ένα ελάχιστο ή και μηδενικό σε ορισμένες περιπτώσεις κόστος για αυτό. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων, μεταφορά των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Για ΟΛΑ τα είδη ΕΚΤΟΣ από κεντήματα κατά παραγγελία, ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:
Η αποστολή των παραγγελιών για την Ελλάδα γίνεται με την εταιρία ELTA Courier, με κόστος 3,00€ .
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00 € ανεξαρτήτως βάρους.
Για τα κεντήματα κατά παραγγελία μπορεί να ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις.

Σημαντική ενημέρωση
1. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 14:00 της κάθε εργάσιμης ημέρας, επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας, η επεξεργασία τους ξεκινά την επόμενη εργάσιμη.

2. Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης, καθώς και τον αριθμό που της αντιστοιχεί. Θα πρέπει να είστε σίγουροι πως έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail που έχετε δηλώσει.

3. Αφού κάνετε την παραγγελία σας, εάν η πληρωμή σας δεν είναι άμεση (άμεσες θεωρούνται οι πληρωμές μέσω χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας και μέσω του paypal), θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν και πάντα μέσα στα χρονικά όρια που ορίζονται (5 ημέρες) να κάνετε την πληρωμή της με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής. Αφού γίνει η επιβεβαίωση της πληρωμή σας από το giagkozoglou.gr, τότε μέσα σε 24-48 ώρες, θα ξεκινήσει η επεξεργασία και εν συνεχεία η αποστολή της.

4. Για κάθε αλλαγή σε οποιοδήποτε στάδιο στην εξέλιξή της, θα ενημερώνεστε επίσης με σχετικό e-mail

5. Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας, αυτό μπορεί να γίνει από Δευτέρα έως Σάββατο και από ώρες 09:00 έως 14:00

6. Αν γίνει αποστολή της παραγγελίας σας με οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους τρόπους (courier), οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή και σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας αυτών.

7. Οι χρόνοι παράδοσης είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς και 2-4 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές, εφόσον η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μέχρι τις 14:00 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας. Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οι χρόνοι μεταφοράς ενδέχεται να επηρεαστούν. Ζητούμε την κατανόησή σας για αυτό.

8. Αν επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με εταιρία courier της επιλογής σας, τότε κατά την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής την παραλαβή από το κατάστημα και να μας αναφέρετε την εταιρία της επιλογής σας στην περιοχή σχολίων της παραγγελίας. Η όποια χρέωση προκύπτει από αυτό, αφορά σε δική σας επιλογή για την οποία και δεν μπορούμε ούτε να προβλέψουμε ούτε και να έχουμε κάποια ευθύνη για τους χρόνους εκτέλεσής της.

9. Όταν τα προϊόντα σας φτάσουν στον τόπο παραλαβής, θα ζητηθεί να υπογράψετε τα σχετικά παραστατικά προκειμένου να σας παραδοθούν. Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό τους και δεν υπάρχει άτομο να τα παραλάβει, θα γίνουν δύο ακόμα προσπάθειες παράδοσης στις επόμενες ημέρες, ενώ μπορεί να υπάρξει και γραπτή ειδοποίηση, χωρίς όμως αυτό να είναι υποχρεωτικό. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού ορίου, τα προϊόντα επιστρέφονται στις αποθήκες μας. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συμφωνήσουμε μαζί τις επόμενες ενέργειες.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας (Κουμουνδούρου 19, Καρδίτσα). Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Επιλέξτε απλά αυτή τη μέθοδο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο παράδοσης, τότε η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες. Εάν δεν την παραλάβετε σε αυτό το διάστημα, τότε δυστυχώς θα ακυρωθεί και τα προϊόντα που είχαν δεσμευθεί για εσάς, θα είναι διαθέσιμα ξανά στο κοινό. Η μεταφορά των προϊόντων σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει με δικά μέσα και ευθύνη.